17. mars 2010

Ved veis ende

Og der! Var ringen sluttet, gitt. Vi er tilbake i Simons Town. Vi har stirret hvithai i...eh...hvitøyet, hoppet ut fra bro 216 meter over bakken, galoppert på hest gjennom eukalyptusskog, falt ut i Zambezi, sittet to meter unna sultne løver og hyener, svømt med hvalhai, dykket i tank med "ragged-tooth sharks", truffet masse afrikanere, og kjørt 1450 mil på afrikansk landevei. Helt uten varige mén! Kanskje Afrika ikke er så farlig likevel?


Ti uker gikk fort. Veldig fort. Altfor fort. Snufs. I morgen kveld 18. mars går flyet vårt. Heldigvis har vi masse ting å glede oss til hjemme! Middag med gode venner, røverhistorier,
grovbrød med brunost, Berits hjemmelagde pannekaker med honning og sitron lørdags morgen, skiturer i marka, og snart er det jammen tid for å ta ut Vespa'n. Berit gleder seg til å ha masse tid på et bad, helt for seg selv.

Takk til dere som har fulgt oss, og gitt oss kommentarer, dere har vært viktig inspirasjon for oss for å få opplevelsene "på trykk"!

Vi sees!

Hakuna matata!


2 kommentarer:

  1. Nå er det nok, dere er savnet!! :-), vært veldig artig å følge dere, men veldig bra at dere snart kommer hjem også :-)

    mr. Brun

    SvarSlett
  2. Selv takk for følge - herlig lesning og dagdrømmeri fra hverdagen:) Får ikke rent lite lyst å stikke på tur sjæl.

    Ali

    SvarSlett